Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bälinge IF INAKTIV P-00 fotboll

16 september 2012
13:00

Bälinge IF P 00 gul

Referat: Karlholms GoIF - Bälinge IF P 00 gul

I strålande höstväder på en grön och tät matta inleder vi bra och har flertalet chanser. Målen är riktigt små och flera skott går över - Karlholm är på intet sätt ofarliga men Alex N gör en stabil insats i målet. Tyvärr lyckas vi inte få in bollen på någon av våra chanser så 0-0 i halvtid. I inledningen av andra halvlek sticker motståndarna upp och grö mål - inte helt rättvist. Vi fortsätter att gå framåt men på en kontring kommer tvåan för hemmlaget. Matchens sista 15 minuter spenderas i stort sett på Karlholms del av planen och Oskar L rullar in en reducering. Furiös forcering på slutet som denna gång inte resulterar - förlust med 2-1.
Bra insats av hela laget - bolluslingen ville inte in!!!

sön 27 maj 2012, 13:30 Bälinge IF P 00 gul - Karlholms GoIF 1 - 4